ABOUT US

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een wereldwijd netwerk opgebouwd van fabrikanten en leveranciers, waardoor wij kunnen garanderen dat uw toestel in goede handen is.

10 JAAR AAN DE TOP

Reeds 10 jaar zijn wij actief in het herstellen van smartphones. Jaarlijks worden onze opgeleide techniekers bijgeschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste producten en hersteltechnieken. Wij zijn dan ook in staat om alle courante smartphones zorgvuldig maar vooral uiterst professioneel te herstellen met originele wisselstukken.

CONTACT

SCHITTERENDE HERSTELDIENST

Uiteraard vervangen wij enkel met originele onderdelen, wat bij vele andere hersteldiensten niet het geval is. Deze handelen enkel uit winstbelang en profiteren van de onwetendheid van de klant om met goedkope, middelmatige of slechte onderdelen uw smartphone te “herstellen”. Waarom goedkope kopie of replica mijden? Uw prijzig toestel verdient de beste zorg met het originele aangepaste onderdeel, vb een iPhone van € 700 kan onmogelijk op een correcte manier hersteld worden met een scherm die slechts 10% van de waarde vertegenwoordigt. Het scherm is samen met het moederbord het duurste onderdeel van uw toestel. Namaakschermen bestaan in alle mogelijke varianten, van matig tot slechte kwaliteit en kunnen uw toestel op termijn doen falen of zelfs definitief doen crashen.

  • Wij beschikken over een uiterst modern en geavanceerd labo waar wij zelf en ter plaatse alle herstellingen, zowel hardware als software, uitvoeren.

  • Door onze jarenlange ervaring en opleiding hebben wij een wereldwijd netwerk opgebouwd van fabrikanten en leveranciers, waardoor wij kunnen garanderen dat uw toestel in goede handen is.

  • “What you see, is what you get” en daar zijn wij uiterst fier op!

  • Wij beschikken over hightech apparatuur om al uw smartphoneproblemen op te lossen.

  • De herstellingen gebeuren in open atelier, zodat de klant het reilen en zeilen van de herstellingen kan volgen.